930 x122 grota rece

consiliul local pitești

Gentea: „Noul stadion poate găzdui un meci de fotbal între PSD și USR contra PNL?”

Gentea: „Noul stadion poate găzdui un meci de fotbal între PSD și USR contra PNL?”

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

În acest moment se desfășoară ședința ordinară a Consiliului Local Pitești.

Citiți și: Cel mai mare campionat din Europa se ține la Pitești! Intrarea este gratuită

Înaintea de începerea ședinței, Bogdan Babici (proiectant) a vorbit despre studiul de fezabilitate al noului stadion din Pitești, stadionul Nicolae Dorin. Subiectul pe larg, aici – Pitești. Noul stadion al FC Argeș arată SF!

Printre altele s-a vorbit și despre ce competiții s-ar putea organiza pe viitorul stadion, moment în care și edilul Cristian Gentea a adresat o întrebare retorică proiectantului, cu tentă politică, care a stârnit hohote de râs în sala de ședință.

Cristian Gentea (PSD): „Am și eu o întrebare. Un meci de fotbal între PSD, USR Pitești contra PNL Pitești poate fi găzduit?

La această întrebare, consilierul local din partea PNL, Răzvan Șerbănoiu, s-a arătat nedumerit.

Stați că n-am înțeles echipele. PSD USR contra PNL sau invers? Adică PNL împotriva PSD. E bine să știm unde ne poziționăm.”, a răspuns Răzvan Șerbănoiu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3