New Profesional Consult 930 x 122

conferință de presă

Pitesti. Noul stadion al FC Arges arată SF!

Update: Studiul de fezabilitate al viitorului stadion din Pitești a fost prezentat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă. În ședința de Consiliu Local din această săptămână, proiectul ar urma să fie aprobat, iar ulterior, depus la Compania Națională de Investiții.

Citiți și: Exclusiv. Noul stadion „Nicolae Dobrin”, anunțul care schimbă tot!

Cristian Gentea a declarat: „Mi-am dorit dintodeauna ca Piteștiul să benficieze de un astfel de stadion, am fost pe zeci de stadioane din toată lumea asta. Nu mi se pare cu nimic mai prejos din punct de vedere al facilităților. Noi credem că ce vedeți aici este exact ce îi trebuie Pitestiului”.

„Va fi o bijuterie pentru Pitesti, va fi un ansamblu sportiv care va cuprinde, pe lângă fotbal, am încercat să cuprindem și celelate ramuri sportive, avem lupte, box, am vrut să prindem aceste secții sportive, să nu fie numai de fotbal”, a adăugat și Lucrețiu Tudor, city manager al orașului.

Citiți și: Breaking. Ce se întâmplă cu contestația arenei OZN. Investiție de 100 milioane €

Viitoarea arenă „Nicolae Dobrin” ar urma să fie gata în termen de 2 ani de la demolarea actualului stadion, sunt estimările edilului Gentea. „Acest stadion se va face la Pitesti, procesul este irevesibil, avem toată sustinerea”, afirmă acesta.

Viitorul stadion va fi realizat conform standardelor UEFA 4.

Știrea inițială

Așa ar urma să arate noul stadion:

Potrivit estimărilor, investiția se ridică la 76 de milioane de euro, dintre care 54 fiind doar partea de construcție. Proiectul ar urma să fie finanțat cu bani de la Compania Națională de Investiții (CNI).

În aceste momente, în sala de consiliu a Primăriei Pitești, primarul Cristian Gentea susține o importantă conferință de presă.

Începând de la ora 17:00, reprezentații mass media au fost invitați la o ședință care vizează dezbaterea unei tematici de strictă actualitate.

Concret, edilul Cristian Gentea va prezenta noul stadion care urmează să fie construit în municipiul Pitești.

Știre în curs de actualizare

NOR CURIER 555×222

Comentarii

10 comentarii

  • Andrei spune:

    O sa facă stadion frumos și o sa jucam in liga 2-3 pe el ca alții gen Tg-Jiu,piatra Neamț etc dacă nu face ceva pt centrul de copii unde nu se cumpara o minge. Antrenorii puși de Primărie fără licențe fără personalitate unde totul este condus de părinții de la gard. Eu nu înțeleg cum poți fi antrenor fără acte fără licența nici măcar nu au jucat fotbal unii. Antrenori fără personalitate, in meciuri părinții coordonează copii de la gard ca ei sunt zero barat și se vând pe un grătar cu părinții sau pe o sticla de ceva. Puneți antrenori cu personalitate. Șef centru Visan. Ce a făcut Visan pt fotbal in viața lui nimic zero antrenor zero fotbalist zero ca om

  • Radu spune:

    Multe funcții aiurea , ca asta de city manager. Păi nu sunt doi viceprimari , directorii prin primărie colcăie, ce invenție nesimțită ca să-i dai unuia bani grămadă. O să urmeze probabil vicecity manager, sau subcity manager, șmecherii d-astea golanești. Iar asta cu stadionul trebuia, dar nu era prioritară. În primul rând n-vem echipă, apoi în Pitești,nu avem un spital modern, sau o pușcărie nouă pentru politicienii corupți. Să o facă, să nu fie superstițioși, că aici o să primească și donații.

  • Alin spune:

    Bla Bla Bla

  • Sorin spune:

    Acelasi cost cu o bijuterie de spital si chiar merita stadionul nu aduce beneficii inteleg ca trebuie dar nu era prioritatea 1 cand pe primul plan e sanatatea .

  • Lăutărescu spune:

    Toate bune și frumoase în oraș! Utilitățile în oraș merg strună, curățenia tronează pe toate străzile, semafoare din 100 în 100 metri au fost montate, era și timpul pentru un stadion., nu credeți?

  • Valcea iulian spune:

    Bună ziua!
    Degeaba vorbim si le spuneme noi ca ei nu țin
    cont de spusele noastre.
    Nu are rost sa spun din nou neajunsurile adevărate ale oamenilor.
    Nu putem face schimbarea decât im 2024.
    Sa ii schimbam sa aducem oameni patrioti și care sunt pentru oameni !

  • ALGADO spune:

    Dacă o să arate, ca sala polivalenta făcută între o spălătorie auto și o vulcanizare, dar care nu arata cum era prezentat proiectul 3D mai bine sa lase pe cine se pricepe. Poate cei de la Craiova sau Cluj.

  • Dan spune:

    Fără nocturna.Super Așa se face economie.

  • Cezar spune:

    Bun așa, frumos proiectul ăsta…sa dea Domnul sa fie aprobat de CNI și să se facă la timp, dar este ceva ce nu vad in randarea aia 3D! Semafoarele, unde sunt semafoarele sa dirijeze traficul? Știți voi, alea din 100 in 100 de metri!?!

    PS Poate se gândește careva de prin Primărie sa recupereze ceva de la demolare, că ar mai merge una alta reutilizat. Tabela, nocturna, o parte din scaune și ar mai fi. In ștrand, in Prundu pe stadionul Petrochimiștilor s.a.m.d s-ar putea face investiții cu bani putini reutilizand ce se mai poate reutiliza.

  • Oktavian spune:

    Felicitării începe zona aceia sa arate spre un nou tip de alt oraș. Zona acea era și urata și complexul vs fi mai European.. stadionul o frumusețe… Felicitării mult d ului primar C Gentea.dnului Lucrețiu Tudor și la fel proiectantului…. Pitești devine modern și smart…. Modern și onorabil…UNI DUPA NIȘTE BOLI VIRBESC DE SPITALE. PAI DA. MAI SPALATI VA CA DE ASTA SUNTE TI BOLNAVI… MAI LASĂ TI.. Mâncare .. Inbuibatilor cu burțile. Ct gravidele.. Mai merge ți pe la BISERICA STAI LA SFÂNTA LITURGHIE. NU ÎNTRAȚI ȘI IEȘIȚI. VRE TI SPITALE. NUMAI BOLNAVII CAUTA SPITALE….. MEREU SPITALE.. INTRI ÎN JUDEȚEANĂ… NUMAI BOLNAVI DE.. NESIMȚIRE… UNDE NU SE SPALA NU FAC SPORT NU MERG LA DUMNEZEU….. Mizerabili habar nu au ca vitalitatea ce ce maninci și cum te miști……. Nici cnd veniți în HYPERMARKETURII NU SUNTE TI CIVILIZAȚII… CU CE TRAGETII LA CARUTURII LE LĂSAȚI PLINE CU MIZERII IAR VEHICULUL CU PATRU ROTII. AL MAGAZINULUI PUTUROSII CE SUNTE ți prin parcare și repede tzusti în mașină și după noii nu ne mai interesează… De aici pornește totul.. Vreți spitale și voi nespalti împuțiți și puturoși ajunge ți tot unde nu vrea DUMNEZEU adică la cimitir…. Veniți sa spună ca nu e bine stadionul ba este pentru uni care știe ce e viitorul nu bolesnitza…. Felicitării.. Celor implicații….. În construcția. STADIONULUI…. și repet. Spitalul este Dumnezeu….. Cine înțelege cine nu.. E pe judecarea încăpățânat a lui

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90