930×122 CAPRA 5

cristian gentea

Gentea: „Vom da în folosință locuințe sociale piteștenilor”

Gentea: „Vom da în folosință locuințe sociale piteștenilor”

Citiți și: Cel mai mare campionat din Europa se ține la Pitești! Intrarea este gratuită

Astăzi, 12 octombrie 2022, primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, a făcut o vizită pe teren pentru a vedea starea în care se află lucrările de reconversie a căminului școlar Corp C5 al Colegiului Tehnic „Dimitrie Dima” în Centru Multifuncțional Comunitar.

Citiți și: Fostul polițist Dănuț Dinu a trecut la PSD

Noile locuințe sociale din fostul Cămin C3 al Liceului Tehnologic „Dimitrie Dima” au lucrările de reamenajare în grafic, așa încât, în 2023, vom da în folosință 59 de noi locuințe sociale, cu chirie subvenționată, piteștenilor care se află în situații grele de existență!„, a transmis primarul Cristian Gentea.

Prin Direcția de Asistență Socială, aici vor beneficia de servicii persoanele cu dizabilități sau persoanele defavorizate social, ce au nevoie de sprijinul comunității.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90