930 pe 122 COSTACHE

zoo pitesti

Grădina Zoologică din Piteşti intră în circuit turistic internaţional

Datorită unui parteneriat public-privat, prin care Municipiul Pitești a încheiat un protocol de colaborare cu agenția de turism Velmar Dreams, Grădina Zoologică Piteşti va deveni cunoscută la nivel internaţional.

Citiți și: Pitești. Se întâmplă la Grădina Zoologică! Anunț mult așteptat

„Prin conceptul dezvoltat, care cuprinde și digitalizarea biletelor de intrare la obiectivele turistice, Romanian Adventures, proiectul dedicat exclusiv turismului românesc prin care se promovează România ca destinație turistică, își propune integrarea Grădinii Zoologice Pitești în circuitul turistic, atât la nivel național, cât și la nivel internațional.

 

Citiți și: Anunț de ultimă oră! Ce se întâmplă cu Grădina Zoologică Pitești

 

Luni, 28 martie 2022, a fost prima zi în care biletele de intrare la Grădina Zoologică Pitești au putut fi achiziționate online. Acestea sunt disponibile pe platforma digital, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, accesând: https://www.romanian-adventures.ro/”, a transmis municipalitatea într-un comunicat.

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Un comentariu

  • sanda spune:

    Gradina zoologica din Pitesti este in mare parte in paragina. Nici toate animalele nu au conditiile optime de vietuire. Numai de nivel international nu poate fi vorba !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90