930×122 CAPRA 5

zoo pitesti

Liber la Zoo Pitești de Revelion și Anul Nou

În perioada 30 decembrie 2022 – 2 ianuarie 2023, Grădina Zoologică Pitești este deschisă publicului vizitator, în intervalul orar 10:00 – 17:30, anunță Primăria Pitești.

Citiți și: Accident lângă ZOO Pitești. Trei autoturisme implicate

Începând cu 3 ianuarie, Zoo Pitești revine la program normal, vizitatorii fiind așteptați de marți până duminică, săptămânal. Lunea, Grădina Zoologică este închisă.

Vă reamintim că prețul unui bilet este de:

Citiți și: Pitești. Accident cu trei mașini lângă ZOO!

8 lei – adulți;

4 lei – copii cu vârsta de peste 3 ani/elevi/studenți/pensionari;

4 lei/persoană, pentru grupurile de peste 10 vizitatori;

Intrarea este gratuită pentru copiii cu vârsta de până la 3 ani și pentru persoanele cu handicap și însoțitorii acestora.

Zoo Pitești găzduiește un număr de 60 de specii, dintre care 380 animale, reptile, papagali, păsări și 1.400 pești exotici, o diversitate care se remarcă prin exemplare unice în țară, ca ursul tibetan, specii rare de papagali Ara, papagali Călugar, Kiangi, Watusii, carnivore sălbatice mari – lei, tigri, lupi, urși, diferite specii de fazani, maimuțe, ratoni, cerbi etc.

Programul obișnuit de vizitare a grădinii zoologice este următorul:

de marți până duminică, între orele 10:00 – 17:30;

luni – închis.

Ultimul bilet de intrare se eliberează la ora 17:00.

Foto: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3