930 pe 122 COSTACHE

nume

Se caută nume pentru doi pui de tigru de la Zoo Pitești

Doi tigrișori în vârstă de o lună, de la Zoo Pitești, au nevoie de ajutorul piteștenilor pentru a-și găsi un nume, anunță Primăria Pitești.

Citiți și: Pitești. Se întâmplă la Grădina Zoologică! Anunț mult așteptat

Născuți în 2 mai 2022, cei mai noi rezidenți ai Grădinii Zoologice din Pitești sunt doi pui de tigru, masculi, ce astăzi împlinesc o lună de viață.

Citiți și: Anunț de ultimă oră! Ce se întâmplă cu Grădina Zoologică Pitești

Numele lor vor fi alese de piteșteni, care vor vota, în funcție de preferințe, două variante din cele 10 propuneri ale îngrijitorilor de la Zoo Pitești: Shere Khan, Zimba, Mufasa, Saber, Zeus, Ares, Nimer, Mala, Kato, Zack.

Votul va fi exprimat prin comentariu la postarea publicată pe pagina de Facebook a municipalității.

Prin comentarii, piteștenii vor menționa cele două alegeri de nume.

Frățiorii se află, în prezent, în intervalul celor opt săptămâni până la prima vaccinare, perioadă în care nu pot ieși în aer liber, deci nu pot primi vizitatori, imunitatea lor fiind foarte scăzută.

După trecerea celor 14 zile de carantinare de după prima vaccinare, urmează a doua imunizare, efectuată între 12 și 17 săptămâni de viață. La 14 zile după ce a fost făcută a doua vaccinare, tigrișorii pot ieși afară și vor putea fi vizitați.

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache