SMART KIDS 930X122

elevi

Gratis pentru elevi!

Gratis pentru elevi!

Citiți și: Noi facilități importante pentru elevi!

Pentru a le da posibilitatea de a învăța și în afara cadrului școlar, elevii vor putea intra gratuit în muzee, la concert ori la film.

De asemenea, ar putea avea acces gratis și la diverse manifestări culturale și sportive organizate în țara noastră.

Citiți și: Vești bune! Este oficial: elevii primesc bani!

Legea 198/2023 a învățământului preuniversitar, aplicabilă din acest an, urmează să se modifice, după cum apare în proiectul de lege pus recent în dezbatere la Camera Deputaților.

Mai exact, viitoarea lege stabilește accesul gratuit pentru elevi la muzee, la concerte, la spectacole de teatru, de operă, film, precum și la alte manifestări culturale și sportive organizate de instituții publice pe teritoriul României.

Gratis pentru elevi!

Pe lângă elevii din sistemul național de învățământ, de acces gratuit la muzee, concerte, film și altele vor beneficia, potrivit proiectului legislativ, și elevii români din afara granițelor țării, bursieri ai statului român.

Acum, elevii, inclusiv bursierii din străinătate, beneficiază de o reducere de 75% pentru accesul la muzee, la concerte, la spectacole de teatru, de operă, de film, precum și la alte manifestări culturale și sportive organizate de instituții publice.

Detalii, AICI.

Foto: Arhivă/Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3