930×122 CAPRA 5

cristian gentea

GSP: Gentea, chemat în fața Comisiei de Disciplină a FRF după ce a criticat arbitrajul

Gentea, chemat în fața Comisiei de Disciplină a FRF după ce a criticat arbitrajul.

Citiți și: Gentea îl distruge pe arhitectul Ghiță: „A zis că nu are nevoie de bani, că are prea mulți!”

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a trimis la Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal pe primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, după o declarație pe Facebook privind arbitrajul din meciul pierdut de FC Argeș cu 2-1, acasă, în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, anunță gsp.ro.

FC Argeș pierde cu 2-1 meciul de acasă cu Gaz Metan Mediaș. La 1-1, piteștenii au un penalti pe care l-a văzut toată țara, mai puțin centralul Florin Andrei și tușierul Vladimir Urzică. E genul de fază după care e mai bine să te retragi din arbitraj, invocând motive personale. La final, incisivul primar Gentea își varsă oful, unde altundeva, decât pe pagina personală de Facebook, scriind următoarele:

Citiți și: Mega transfer la FC Argeș!

„Din păcate, nu putem să nu vedem mizeria din arbitrajul românesc! Atâta timp cât șeful acestui for este un străin, plătit cu bani mulți pentru nimic, fotbalul românesc va fi exact unde e!

Administrațiile publice locale se zbat să aducă sponsori, să completeze veniturile și vin niște neica-nimeni care își bat joc de toată munca. Fără Hațegan, Istvan sau Colțescu, suntem victimele acestei conduceri incompetente! FC Argeș a fost arbitrată impecabil de cei trei doar o data! Atât! În rest, se răspunde la comenzi!!!„, scrie gsp.ro.

Sursă foto: GSP

Donaris 555×222

Comentarii

SMART KIDS 570×90