Donaris 930 x 122

crima

Halucinant! Și-a omorât fratele pentru un… televizor!

Halucinant! Și-a omorât fratele pentru un… televizor!

Citiți și: Crimă la un hotel de lux! Alex Velea, fotografiat cu suspecții înainte de tragedie

Un bărbat de 49 de ani și-a înjunghiat fratele provocându-i moartea.

Totul a pornit de la cearta aprinsă dintre cei doi, din cauza unui televizor, conform presei locale, citată de observatornews.ro.

Citiți și: Exclusiv. Misterul crimei a fost deslușit: fiul și-a omorât tatăl! În Argeș au găsit doar mâna

În urma discuției în contradictoriu, bărbatul de 49 de ani și-a înjunghiat brutal fratele în piept, provocându-i moartea.

,,În data de 06 .11. 2023, în jurul orelor 22:00, în timp ce se afla la domiciliul său din comuna Borod, judeţul Bihor, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul P.S.O l-a agresat pe fratele său P.C.I, aplicându-i acestuia o lovitură cu un cuţit, având lungimea lamei de 21 centimetri, la nivelul pieptului, provocându-i o plagă înţepată /penetrantă subclavicular dreapta, între coastele 2 şi 3, care a condus la decesul victimei P.C.I.”, au transmis procurorii.

Halucinant! Și-a omorât fratele pentru un… televizor!

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Bihor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, mai notează sursa citată.

Sursă foto: Descriptiv/digi24.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90