930 x122 grota rece

auto

HAOS LA PERMISE ÎN ARGEŞ. VESTE PROASTĂ

Haos la permise în Argeș. După cum se știe, programările pentru preschimbarea permiselor de conducere auto care expiră se fac și în județul Argeş online, printr-o aplicaţie de pe site-ul www.prefecturaarges.ro.

Citiți și: Argeș. Un BMW a luat foc!

Consultând site-ul, am aflat că programările sunt deja făcute până în luna martie a anului viitor! Pe cale de consecință, mulţi argeşeni nevoiți să își preschimbe permisele pleacă în alte judeţe (Vâlcea, Ilfov) pentru a-și rezolva problema într-un timp rezonabil.

Am luat legătura cu prefectul de Argeș, Emilian Dragnea, pentru a ne explica situaţia. „Problema este că s-au programat foarte mulţi cărora nu le expiră permisele imediat, ci şi peste şase luni. Să fie acolo programarea făcută! Problema se rezolvă prin audienţele care se acordă joia la Serviciul de Înmatriculări Auto şi Permise. Sunt cam 300 de persoane în acea zi cărora li se rezolvă mai rapid cererile.

Citiți și: Argeș. Alertă! O mașină a luat foc

Un alt motiv este acela că există doar un aparat de fotografiat omologat, iar acest lucru îngreunează activitatea.”, declară prefectul Emilian Dragnea pentru ePitești. (Foto: Arhivă – descriptiv) 

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA