New Profesional Consult 930 x 122

autoturism

HOAȚĂ DE 18 ANI, REȚINUTĂ DE POLIȚIȘTII DIN BASCOV

Hoață de 18 ani, reținută de polițiștii din Bascov. Polițiștii din Bascov, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, au continuat cercetările într-un dosar penal de furt calificat.

Citiți și: Ai fost implicat într-un accident? Ce trebuie să faci

În urma anchetei, polițiștii au identificat o tânără în vârstă de 18 ani, de etnie romă, din comuna argeșeană Băiculești, bănuită că pe 31 ianuarie 2019 ar fi pătruns prin efracție într-un autoturism, în comuna Bascov. Tânăra ar fi furat din mașină două telefoane mobile și 2.000 de lei, ne informează Biroul de presă al Poliției Județene.

Argeșeanca a fost reținută pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

„Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale”, precizează sursa citată. Pentru furt calificat, suspecta riscă o condamnare la închisoare între 1 și 5 ani.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA