Donaris 930 x 122

bicicletă

HOŢ DE BICICLETE, ÎNCĂTUŞAT

Hoţ de biciclete, încătuşat. În ziua de 25 noiembrie, poliţiştii de la Secţia 1 din Piteşti au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti un tânăr de 19 ani, din Piteşti, cu propunere de arestare preventivă.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Este vorba despre un tânăr reţinut cu o zi mai devreme pentru că a vrut să spargă un chioşc din Piteşti (a fost prins în flagrant). În urma cercetărilor s-a constatat că acesta nu respectase nici obligaţiile impuse prin controlul judiciar.

Reamintim că la data de 16 noiembrie poliţiştii l-au reţinut pe tânăr după ce, în data de 8 spre 9 noiembrie, acesta ar fi sustras dintr-o societate comercială, din municipiul Piteşti, suma de 3.000 lei, iar în data de 9 septembrie ar fi sustras dintr-o scară de bloc o bicicletă.

Citiți și: Căutat de polițiști după ce a furat o oală cu sarmale și caserole cu piftie

Tânărul a fost prezentat Judecătoriei Piteşti cu propunere de arestare preventivă. Instanţa şi-a însuşit propunerea, iar pe numele său a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3