930 x122 grota rece

furt

HOȚ DE MESERIE! SPARGERI ÎN SERIE LA APARTAMENTE DIN PITEȘTI

Hoț de meserie! Spargeri în serie la apartamente din Pitești. Un prejudiciu de sute de mii de lei a cauzat un bucureștean care a furat în perioada 2014-2016 din apartamente din Pitești.

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

Individul a reușit să fure bani, bijuterii, telefoane, laptopuri sau parfumuri în valoare de aproximativ 220.000 de lei după ce forța ușile de la intrarea apartamentelor. Prejudiciul a fost recuperat parțial.

Lucian Cătălin Pricop, în vârstă de 43 de ani, este hoț de meserie, furând și în orașe din alte județe. Sunt fapte pentru care deja a fost condamnat, în prezent acesta aflându-se în pușcărie.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Polițiștii argeșeni ai Biroului de Investigaţii Criminale l-au identificat pe bucureștean ca fiind autorul furturilor repetate din Pitești după ce au făcut legătura cu faptele comise și în celelalte județe.

Cercetările continuă în aceste caz. Pentru furt calificat, pedeapsa este de până la 7 ani de închisoare.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3