Donaris 930 x 122

hoț

ACUM: HOȚ PRINS ÎN FLAGRANT

Acum: hoț prins în flagrant. Un bărbat în vârstă de 31 de ani din oraşul argeşean Ştefăneşti a fost prins în flagrant în timp ce ar fi furat un rucsac dintr-o Dacia Logan parcată în spatele unui restaurant din centrul Piteştiului, mașină pe care tocmai ar fi spart-o prin forțarea sistemului de închidere al portiere.

Citiți și: Important de știut pentru toți șoferii!

Bărbatul a fost prins asupra faptului de o patrulă de poliţiştii de la Secția 1. La vederea polițiștilor, individul a fugit. După circa 300 de metri, a fost, însă, imobilizat. Individul a fost reţinut şi dus la Secţie pentru audieri. Pe numele lui polițiștii vor face dosar penal pentru furt calificat.

UPDATE: În rucsac se afla echipament sportiv în valoare de 400 de lei, informează Biroul de Presă al Poliției Argeș. Rucsacul a fost recuperat și înapoiat persoanei vătămate. (Foto Arhivă: bzv.ro)

Citiți și: Vrei un salariu sigur? Poliția Română scoate sute de posturi la concurs din sursă externă

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3