New Profesional Consult 930 x 122

anvelope

Hoți cu tupeu incredibil! 100 de mii € euro paguba! Planul lor, Șocant

Hoți cu tupeu incredibil! 100 de mii € euro paguba! Planul lor, Șocant

Citiți și: Scenariu Hollywoodian. Ce le mai trece prin cap hoților

Pagubă de 100 000 de euro în Argeș!

Doi bărbați au sustras o semiremorcă încărcată cu anvelope în valoare de aproximativ 100.000 de euro, parcată pe marginea DN 65 B.

Citiți și: Căutat de polițiști după ce a furat o oală cu sarmale și caserole cu piftie

Pentru a-și pune planul în aplicare, bărbații ar fi folosit un autocamion, căruia i-au atașat plăcuțe cu număr de înmatriculare fals.

Acesta a fost identificat, ulterior, de către polițiști, pe raza județului Suceava, fără semiremorcă.

Unul dintre bărbați, în vârstă de 37 de ani, din Dâmbovița, a fost arestat preventiv, iar celălalt, de 21 de ani, este cercetat în lipsă, aflându-se deja în altă țară, unde este deja arestat pentru ceva similar.

Poliția Argeș transmite:

În ziua de 29 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș au continuat cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat, și au reținut un bărbat de 21 de ani, din Rătești.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 10 spre 11 septembrie 2022, bărbatul, împreună cu un bărbat de 37 de ani, din Crângurile, Dâmbovița, ar fi sustras o semiremorcă, încărcată cu anvelope, în valoare de aproximativ 100.000 de euro, parcată pe marginea DN 65 B.

Hoți cu tupeu incredibil! 100 de mii € euro paguba! Planul lor, Șocant

Pentru săvârșirea faptei, bărbații ar fi folosit un autocamion, căruia i-au atașat plăcuțe cu număr de înmatriculare fals, autocamion identificat, ulterior, de către polițiști, pe raza județului Suceava, fără semiremorcă.

Reamintim faptul că, la data de 03 ianuarie a.c., bărbatul de 37 de ani a fost identificat, pe raza localității Rătești, și a fost condus la audieri, în baza unui mandat de aducere, ulterior fiind reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță și arestat preventiv.

Bărbatul de 21 de ani a fost cercetat în lipsă, aflându-se în străinătate, arestat pentru fapte similare.

La data de 29 septembrie a.c., acesta a fost depistat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac 2, întrucât față de acesta era emis un mandat de aducere.

Astfel, cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale din județele Arad, Hunedoara, Sibiu, Vâlcea și Argeș, acesta a fost adus la audieri.

După administrarea probatoriului, bărbatul, de 21 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, informează autoritățile.

Sursă foto: Descriptiv/newspascani.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3