930X122 MAIA

hoț

Alertă! Spărgător de locuințe în Pitești! Incredibil cum acționează

Alertă! Spărgător de locuințe în Pitești! Incredibil cum acționează

Citiți și: Argeș Mall, noul ,,magnet” al hoților! A furat de 14.000 lei

Un piteștean de 41 de ani a fost reținut de polițiști pentru infracțiuni de furt și tentativă de furt.

În prima noapte, individul a intrat într-o locuință din Pitești, de unde a furat mai multe bunuri .

Citiți și: Căutat de polițiști după ce a furat o oală cu sarmale și caserole cu piftie

Bărbatul a repetat ,,schema” și următoarea noapte, în același mod, încercând să forțeze geamul unei locuințe pentru a pătrunde în interior:

,,În ziua de 28 august a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au continuat cercetările în două cauze penale, privind săvârșirea infracțiunilor de furt și tentativă la furt, în care cercetările se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că în dimineața zilei de 25 august a.c., în jurul orei 07:30, un bărbat, identificat în urma cercetărilor ca fiind un bărbat de 41 de ani, din Pitești, ar fi pătruns într-o locuință prin forțarea unui geam, iar din interior și-ar fi însușit mai multe bunuri.

De asemenea, în seara zilei de 26 august a.c., în jurul orei 21:00, cel în cauză ar fi încercat să forțeze geamul unei locuințe pentru a pătrunde în interior.”, potrivit IPJ Argeș.

Alertă! Spărgător de locuințe în Pitești! Incredibil cum acționează

Bărbatul a fost depistat de polițiști, în zona unei case de amanet, iar bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate.

În urma administrării probatoriului și a parcurgerii etapelor procesuale, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Urmează ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Puteți adăuga comentarii la acest articol pe pagina de Facebook, AICI.

Foto: /stirileprotv.ro

Eurial 555 x222
Pizza Sapori Italia 570 90