Donaris 930 x 122

hoț

A încercat să fure dintr-un restaurant din Pitești, însă s-a declanșat alarma

În noaptea de 05 spre 06 noiembrie a.c., în urma declanșării sistemului antiefracție, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au depistat un tânăr de 20 de ani, din Satu Mare, care a pătruns în incinta unui operator economic cu obiect de activitate alimentație publică.

Citiți și: Căutat de polițiști după ce a furat o oală cu sarmale și caserole cu piftie

Astfel, unitatea era asigurată cu sistem electronic de alarmă, conectat la un dispecerat de monitorizare al unei firme de pază, iar în urma declanșării acestuia, reprezentanții firmei de pază și polițiștii au depistat în incinta localului pe tânărul în cauză, înainte ca acesta să sustragă bunuri.

Tânărul a fost condus la sediul poliției, pentru verificări, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt calificat.

Citiți și: Ca la noi, la nimeni! Bărbat drogat a spart sediul de Poliție și a furat o uniformă

Cercetările continuă, cu autorul în stare de libertate, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale care se impun.

În privința modului de asigurare contra efracției al societăților comerciale, polițiștii argeșeni recomandă montarea de sisteme de supraveghere video și sisteme electronice anti-efracție, un plus de siguranță pentru limitarea pagubelor și prinderea autorilor fiind adus în situația conectării sistemului la dispecerate ale unor firme de pază.

Foto principal – descriptiv: BotosaniNews.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3