930×122 CAPRA 5

amant

A crezut că are un hoț în casă. Nici nu vă imaginați cine era!

A crezut că are un hoț în casă. Nici nu vă imaginați cine era!

Citiți și: S-a dat spargerea în Pitești! Panică la un bloc din oraș

Scenariu de film în Satu Mare, după ce un bărbat a alertat Poliția pe motiv că are un hoț în casă. Ceea ce a urmat, însă, întrece orice imaginație.

Un bărbat de 33 de ani din Satu Mare a pus în mișcare trei echipaje de Poliție, crezând că are un hoț în casă. Acesta s-a întors mai devreme de la muncă și a auzit zgomote ciudate în apartament, motiv pentru care a sunat de urgență la 112.

Citiți și: A alertat Poliția crezând ca are un hoț în casă. Ce a urmat întrece orice imaginație

La fața locului s-au deplasat echipajele oamenilor legii, care l-au prins imediat pe făptaș. Încolțit, „hoțul” a recunoscut că a intrat în locuință pentru soția bărbatului care a alertat Poliția și nicidecum pentru a fura, relatează Observator News. Acesta era, de fapt, amantul femeii!

În urma celor întâmplate, ambii bărbați au fost duși la secție pentru a da declarațîi, însă s-au luat la bătaie mai ceva că în filme. Din acest motiv, agenții au fost nevoiți să deschidă dosar penal și pentru violare de domiciliu, şi pentru violenţe.

Foto: Arhivă ePitești.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90