930 x122 grota rece

cuțit

Video – Tânar de 22 de ani a furat o mașină, amenințând cu cuțitul proprietarul

În ziua de 30 ianuarie a.c., polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Curtea de Argeş au continuat cercetările într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi furt şi au reţinut un tânăr de 22 de ani, din Corbeni.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 22:00, în timp ce se afla pe raza localităţii Albeştii de Argeş, tânărul ar fi sustras un autoturism, sub ameninţarea unui obiect tăietor-înţepător.

Cel în cauză a fost depistat de poliţişti în cursul aceleiaşi nopţi, pe raza municipiului Bucureşti, unde a fost implicat într-un eveniment rutier, după care ar fi abandonat autoturismul sustras iniţial şi ar fi sustras un alt autoturism.

Citiți și: Mioveni. Un tânăr și-a lovit bunica și a amenințat cu pistolul doi bărbați

 

 

În ziua de 30 ianuarie a.c., după administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş în fața instanței, iar Judecătoria Curtea de Argeş a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA