New Profesional Consult 930 x 122

cuțit

Video – Tânar de 22 de ani a furat o mașină, amenințând cu cuțitul proprietarul

În ziua de 30 ianuarie a.c., polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Curtea de Argeş au continuat cercetările într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi furt şi au reţinut un tânăr de 22 de ani, din Corbeni.

Citiți și: Incredibil! Un tânăr a furat moaștele Sfântului Ioan Gură de Aur

Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 22:00, în timp ce se afla pe raza localităţii Albeştii de Argeş, tânărul ar fi sustras un autoturism, sub ameninţarea unui obiect tăietor-înţepător.

Cel în cauză a fost depistat de poliţişti în cursul aceleiaşi nopţi, pe raza municipiului Bucureşti, unde a fost implicat într-un eveniment rutier, după care ar fi abandonat autoturismul sustras iniţial şi ar fi sustras un alt autoturism.

Citiți și: Pitești. Destin frânt la 28 de ani. Cine este Adelin, tânărul mort în accident

 

 

În ziua de 30 ianuarie a.c., după administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş în fața instanței, iar Judecătoria Curtea de Argeş a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3