NOR CURIER 930X122

hoț

Panică în Argeș! Case sparte de hoț!

Panică în Argeș! Case sparte de hoț!

Citiți și: Scenariu Hollywoodian. Ce le mai trece prin cap hoților

Polițiștii au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea mai multor infracțiuni de furt și distrugere.

În acest dosar este cercetat un bărbat de 55 de ani, aflat sub măsura arestului preventiv.

Citiți și: Spargere de 100.000 € în Argeș!

,,Din cercetări s-a stabilit că în perioada 17 – 18 septembrie a.c., bărbatul în cauză, de 55 de ani, din Negrași, ar fi pătruns în trei gospodării de pe raza localității de domiciliu.

În urma activităților desfășurate de polițiști, a fost identificată și recuperată o drujbă, provenind din săvârșirea uneia dintre infracțiunile ce face obiectul cercetării.

De asemenea, în urma cercetărilor s-a stabilit că cel în cauză ar fi săvârșit alte infracțiuni de furt din locuințe, pe raza comunelor Negrași și Mozăceni, din perioada august 2022 până în prezent.”, potrivit Poliției Argeș.

Panică în Argeș! Case sparte de hoț!

Pe data de 19 septembrie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

În ziua de 20 septembrie, bărbatul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Costești în fața instanței.

Judecătoria Costești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de trimitere în judecată, transmit autoritățile.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3