New Profesional Consult 930 x 122

spargere

Poliția, oficial despre hoții „panglicari” care au furat 100 de lei!

Update, ora 12:08, Poliția Argeș, despre jaful de la benzinăria din Bascov

Video – purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, Florin Popa, transmite:

Citiți și: Spargere de 100.000 € în Argeș!

Update, ora 09:41, IPJ Argeș transmite: 

În noaptea de 11 spre 12 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că, la sediul unui agent economic de pe raza localității Bascov, cu obiect de activitate spălătorie cu fise, mai multe persoane ar fi forțat accesul în încăperea centrală a spălătoriei, de unde ar fi sustras bunuri, fiind surprinși de către persoana vătămată.

În urma sesizării, imediat, pe baza descrierii sumare, a fost dat în atenție autovehiculul în cauză, însă acesta nu a fost identificat în trafic.

Citiți și: Pitești. Atenție, se sparg case în Găvana!

În urma cercetărilor, s-a stabilit că autorii ar fi forțat aparatul de emitere fise al spălătoriei auto și ar fi sustras din sacul de colectare a banilor suma de aproximativ 100 lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, iar cercetările continuă, pentru identificarea autorilor, tragerea acestora la răspundere penală și recuperarea prejudiciului.”

Știrea inițială, ora 08:20 – Au furat bancomatul, lângă Pitești. Paznicul a aruncat cu scara după hoți!

Trecut de miezul nopții, doi bărbați înarmați cu o rangă au jefuit o spălătorie auto din Bascov.

Aceștia au plecat cu un bancomat în care ajungeau încasările de peste zi.

Spargerea a avut loc luni, 12 decembrie.

Întreaga operațiune a fost filmată de camerele de supraveghere.

 

Din imagini se observă cum paznicul, înarmat cu o scară, își face apariția abia după ce hoții au reușit să ia banii din bancomat și să pornească mașina.

Ca să-i oprească, bărbatul a aruncat cu scara în mașina hoţilor. Șoferul a oprit autoturismul pentru câteva clipe, apoi a accelerat din nou și a plecat.

Poliția îi caută acum pe hoți, proprietarul spălătoriei bănuind deja cine sunt făptașii.

Bancomatul era cel în care ajungeau încasările de peste zi, dar proprietarii spălătoriei nu lăsau banii acolo peste noapte. Hoţii au furat un seif care avea în interior aproximativ 200 de lei.

Sursă video: Facebook

Sursă foto: captură video

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3