New Profesional Consult 930 x 122

curtea de arges

UPDATE: PERCHEZIȚII DUPĂ SPARGEREA UNUI MAGAZIN DIN ARGEȘ

UPDATE: Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Citiți și: Percheziții în 15 județe, inclusiv în Argeș. Mega înșelăciune cu mobilă la comandă

Percheziții după spargerea unui magazin din Argeș. Polițiștii din municipiul Curtea de Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au făcut în această dimineață trei percheziții domiciliare în județul Constanța (două în municipiul Constanța și una în comuna Agigea).

Descinderile au avut loc la locuințele unui bărbat bănuit de furt calificat. Individul, în vârstă de 38 de ani, ar fi pătruns prin efracție, în noaptea de 23 spre 24 iunie 2019, într-un magazin din Curtea de Argeș, de unde ar fi furat telefoane mobile de ultimă generație și alte dispozitive.

Citiți și: Super contract în Argeș! În sfârșit se întâmplă

Prejudiciul estimat până acum se ridică la aproximativ 20.000 de lei.

Bărbatul, care locuiește în municipiul Constanța, dar are domiciliul în municipiul Onești din județul Bacău, a fost dus la sediul Poliţiei, urmând ca după administrarea probatoriului să fie dispuse măsuri legale.

Perchezițiile au fost făcute cu sprijinul polițiștilor din Constanța și al luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale Constanța. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția de Operațiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române – Brigada de Operațiuni Speciale Piteşti și Constanța. (Foto: descriptiv)

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90