930×122 CAPRA 5

cartierul ceair

POLIȚIA A GĂSIT HOȚUL CARE A SPART ÎN TOIUL NOPȚII O CASĂ ÎN CEAIR

Autorul unei spargeri din luna ianuarie a acestui an la o casă de pe strada Ion Câmpineanu din cartierul piteștean Ceair a fost identificat în aceste zile de polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Are 27 de ani, este din comuna Rucăr, iar acum este închis în Penitenciarul Rahova pentru o altă infracțiune comisă ulterior spargerii.

Individul a acționat noaptea, furând din casă aparatură electronică, iar din curte un autoturism Ford Focus, paguba produsă proprietarului ridicându-se la aproximativ 10.000 de euro. Proprietarul nu era acasă.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Pe parcursul anchetei, mașina furată a fost găsită abandonată într-o localitate din județul Ilfov, fiind restituită proprietarului.

Ancheta continuă pentru recuperarea tuturor bunurilor furate. Pentru furt calificat, pedeapsa prevăzută de lege în acest caz este închisoare între 2 și 7 ani. (Foto: strada Ion Câmpineanu) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3