930×122 CAPRA 5

calea bucuresti

ALTĂ SPARGERE DE MAȘINĂ PE CALEA BUCUREȘTI

Polițiștii piteșteni de la Secția 1 au prins în flagrant alți doi spărgători de mașini. Ca și data trecută, cazul s-a consumat tot pe Calea București, în Ceair.

Citiți și: Aceste mașini vor fi interzise!

Cei doi au fost prinși în timp ce se pregăteau să fugă cu o geantă pe care o furaseră dintr-un autoturism parcat. În geantă erau documente și 800 de lei. Spărgătorii de mașini, ambii din orașul Ștefănești, unul în vârstă de 27 de ani, celălalt, de 30 de ani, s-au ales cu dosare penale pentru furt calificat. Proprietarul autoturismului spart și-a recuperat geanta, documentele și banii.

Amintim că în urmă cu puține zile un caz similar a fost instrumentat de polițiști tot pe Calea București: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/flagrant-spargator-de-masini-prins-pe-calea-bucuresti/. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Se face ITP mai des pentru aceste mașini!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90