930 pe 122 COSTACHE

case de amanet

Spargere la o casă de amanet din Piteşti. Au luat telefoane mobile cu sacul

Update 16:40, IPJ Argeș transmite: „Cei doi tineri au fost reţinuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Citiți și: Poliția, oficial despre hoții „panglicari” care au furat 100 de lei!

Știrea inițială ora 12:43

Spargere la o casă de amanet din Piteşti. În noaptea de 08 spre 09 aprilie a.c., în jurul orei 02:30, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au fost sesizați, de către agenții de pază ai unei case de amanet, cu privire la faptul că s-a pătruns prin efracție în incinta societății.

Citiți și: Video – Primărie din Argeș, spartă de hoți

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în scurt timp, împreună cu agenții de pază, au identificat doi tineri, de 18, respectiv 19 ani, ambii din Pitești, asupra cărora au fost găsite mai multe bunuri susceptibile a fi sustrase din incinta casei de amanet.

Suspecţii au fost identificaţi. Este vorba despre V. Daniel, de 19 ani și F. Florin, de 18 ani, ambii din Piteşti.

Prejudiciul, constând în mai multe telefoane mobile, un laptop și un ceas de mână, a fost recuperat și  restituit persoanei vătămate.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 228 și 229 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

(Foto: descriptiv)

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90