930 x122 grota rece

hoti

Panică în Pitești! A intrat hoțul peste ei în casă!

Panică în Pitești! A intrat hoțul peste ei în casă!

Citiți și: Argeș. Amendați drastic pentru 1,5 metri cubi de lemne

Polițiștii  din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Aceștia au identificat și reținut un bărbat de 28 de ani.

Citiți și: Panică în Argeș! Case sparte de hoț!

În urma cercetărilor s-a stabilit că în seara zilei de 21 octombrie a.c., în jurul orei 21:00, un bărbat de 28 de ani, din Moșoaia, cu antecedente penale, ar fi pătruns în curtea locuinței pe poarta întredeschisă.

Hoțul a intrat apoi în imobil pe o ușă de acces ce nu era asigurată.

Ajuns în interiorul locuinței, bărbatul ar fi căutat bunuri cu scopul de a le sustrage.

Spărgătorul a fost surprins de către una dintre locatare, care a coborât de la etajul 1 al locuinței, la scurt timp după ce bărbatul și-ar fi însușit suma de 50 de lei dintr-o geantă.

În ziua de 20 noiembrie a.c., bărbatul bănuit a fost depistat de polițiști și condus la sediul poliției, pentru cercetări.

Panică în Pitești! A intrat hoțul peste ei în casă!

,,În urma administrării probatoriului și a parcurgerii etapelor procesuale, bărbatul de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 21 noiembrie, acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive

De asemenea, cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale a celui în cauză.”, transmite Poliția Argeș.

Foto: Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90