NOR CURIER 930X122

bandă de hoți

Hoții provoacă spaimă lângă Pitești. S-au spart case!

Hoții provoacă spaimă lângă Pitești. S-au spart case!

Citiți și: Argeș. Amendați drastic pentru 1,5 metri cubi de lemne

Comuna Budeasa, situată în apropierea orașului Pitești din județul Argeș, se confruntă cu o creștere a infracționalității, după ce mai multe locuințe din satul Valea Mărului din zona străzii Stoenești au fost vizate de hoți.

Într-o serie de infracțiuni comise în ultimele zile, patru indivizi, dintre care doi cu cagule pe față, au reușit să pătrundă în case folosind forța brută, alarmând comunitatea și punând autoritățile în alertă.

Citiți și: Argeș. Hoți cu minte diabolică! Ce i-a dus capul să fure, rămâi perplex

Citiți și: Premieră în presa online din Argeș! ePitești și-a lansat canalul de WhatsApp!

DESCRIEREA FAPTELOR

În mod repetat, hoții au ales locuințe în zona străzii Stoenești, folosind o rangă de fier pentru a forța ușile și a avea acces la interior.

Aceștia au acționat cu rapiditate și eficiență, luând oamenii prin surprindere și generând o stare de neîncredere în rândul comunității.

Citiți și: Poliția, OFICIAL despre soția primarului din Boțesti, Argeș! ,,S-a spânzurat!”

MODUL DE OPERARE

Potrivit surselor ePitești, hoții au acționat cu hotărâre și au avut un plan bine pus la punct.

După ce au forțat ușile, au căutat în special bani, lăsând în urmă locuințe devastate și stări de teamă printre locuitorii comunei Budeasa.

Oamenii sunt acum în alertă, luând măsuri suplimentare pentru securitatea proprie.

Hoții provoacă spaimă lângă Pitești. S-au spart case!

Foto: Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

9 comentarii

  • Iulia spune:

    Politistii din Budeasa dorm in sediu sau insotesc masina de gunoi.

  • Eddie spune:

    Cel mai probabil hoții au protecție din partea șefului de post sau au complici în comună ….. pentru a preveni asemenea fapte antisociale locuitorii comunei ar trebui să își păstreze calmul și să depună eforturi pentru a stopa asemenea indivizi care vor să trăiască din munca altora

  • Cristian spune:

    Clar nu e cazul sa aibe complicitatea sefului de post , este un tip integru !!!

  • Anonim spune:

    Nu numai în Budeasa se fură ! Polițiștii dorm și vor salarii mari ! România eșuată !

  • Iacob spune:

    Ai noștri ca brazii ….. tot cu radarul , tot la japcă , tot prin parcări …..VREM SALARII MAI MARI da’ nu le merităm nici p’ -ăstea .

  • Narcisa spune:

    Este locul în care infractorii isi fac de cap… o razie prin cârciumile din zona ar rezolva problema. Sint multe persoane care stau în carciuma toată ziua, nu au serviciu dar au bani de băutură… de unde oare ? Când ni s-au furat 11 găini de aproape 10 kg, au fost evaluate la 6 lei/bucata, deci paguba noastră a fost de 66 lei sub suma de 75 lei ca să nu se declaseze urmărirea penala și cei care au furat sa poată fura liniștiți în continuare … fapta s-a petrecut în 2014 … cei care au furat au petrecut o săptămână …

  • Euuuuuu spune:

    traiasca politia romana! sa vedeti in Stefanesti ce este „”””proprietatea neangradita nu este propretate”””citez din dnl politai

  • Euuuuuuuu88 spune:

    traiasca politia romana! sa vedeti in Stefanesti ce este „”””proprietatea neangradita nu este propretate”””citez din dnl politai

  • Anonim spune:

    pai daca bula doarme în sediu d aia se fura vărule

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3