930×122 CAPRA 5

cruci

Argeș. Hoți cu minte diabolică! Ce i-a dus capul să fure, rămâi perplex

Argeș. Hoți cu minte diabolică! Ce i-a dus capul să fure, rămâi perplex

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

Inspectoratul de Poliție Argeș anunță că au fost dispuse măsuri preventive, iar cercetările continuă în dosarele penale deschise pentru cei doi bărbați care au furat cruci din fața unui magazin de monumente funerare.

Mai multe detalii despre acest subiect puteți re (citi) în materialul publicat de ePitești, AICI.: Hoți fără frică de Dumnezeu au furat cruci de lângă Pitești! Ce s-a întâmplat cu aceștia

Citiți și: S-au trezit cu mascații la ușă! Prejudiciu de 80.000 de € în domeniul asigurărilor auto

Iată ce transmite IPJ Argeș:

,,În ziua de 07 septembrie a.c, polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările în două dosare penale privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au identificat și reținut un bărbat de 40 de ani, din comuna Cernica, județul Ilfov.

Argeș. Hoți cu minte diabolică! Ce i-a dus capul să fure, rămâi perplex

Din cercetări, s-a stabilit că în perioada 04 – 05 august a.c., respectiv în noaptea de 18 spre 19 august a.c., bărbatul de 40 de ani, din aceeași localitate, împreună cu un bărbat de 36 de ani, din București, ar fi sustras un număr total de cinci cruci pentru monumente funerare, ce se aflau expuse în afara unui magazin de profil de pe raza comunei Bascov, cauzând un prejudiciu estimat la aproximativ 10.000 de lei.

Reamintim că în ziua de 05 septembrie, în temeiul autorizării din partea instanței competente, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară pe raza comunei Cernica, județul Ilfov, în urma căreia, la locația în cauză, a fost descoperită o cruce cu caracteristici ce corespund celor sustrase.

După administrarea probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, bărbatul de 40 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 08 septembrie, să fie dispuse măsuri preventive.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.”, anunță autoritățile.

Foto: Arhivă/Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90