930 x122 grota rece

fugariti

Argeș: Hoți fugăriți de polițiști până la râu

Hoți fugăriți de polițiști până la râu. S-a întâmplat joi seara, în jurul orei 18:00.

Citiți și: Polițiști de la Rutieră, condamnați să dea înapoi brânza luată ca șpagă

Polițiștii Secției 1 Poliție Pitești, aflați în serviciul de patrulare, au observant în zona unei parcări adiacente străzii Costache Negri, două persoane care încercau să sustragă bunuri dintr-o autoutilitară parcată, iar la vederea polițiștilor, au fugit.
Cei doi au fost urmăriți pe jos de polițiști, care i-au prins în zona albiei râului Argeș, fiind conduși la sediul poliției pentru cercetări.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de furt calificat.

Citiți și: Schimbare importantă în caz de accident rutier!

„După administrarea probatoriului, cei doi tineri, de 20 de ani, din Merișani, și 22 de ani, din Pitești, au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, precizează IPJ Argeș.

Foto: descriptiv (Poliția Română)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90