New Profesional Consult 930 x 122

hoti

HOȚII AU DAT IAMA ÎN GOSPODĂRIILE DIN NORDUL JUDEȚULUI

Relaxarea măsurilor specifice stării de urgenţă şi trecerea la starea de alertă nu au însemnat şi o relaxare a poliţiştilor de investigaţii criminale din Argeș, cunoscuţi în trecut cu numele de ,,poliţiştii de la judiciar”, a căror principală activitate este legată de infracţiunile contra patrimoniului şi contra persoanei.

Citiți și: Pedepse dure: nimeni nu mai scapă!

Au furat păsări și animale

În ziua de 20 mai, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Câmpulung au continuat cercetarile într-un dosar privind săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat și au reținut un bărbat de 47 de ani, din Mioarele și un minor de 17 ani din Câmpulung.

Citiți și: Argeș. Hoții le-au spart casa! Prejudiciu de zeci de mii de lei

„Din cercetări s-a stabilit că în perioada aprilie-mai a.c., cei doi ar fi sustras animale și păsări din gospodării de pe raza municipiului Câmpulung.
Pentru administrarea probatoriului, la primele ore ale dimineţii, poliţiştii au efectuat două percheziții domiciliare, la locuințele celor bănuiţi, de pe raza comunei Mioarele și a municipiului Câmpulung.
În urma perchezițiilor, prejudiciul, în valoare de aproximativ 4.000 de lei, a fost recuperat în cea mai mare parte.
După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuti pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, precizează IPJ Argeș.

Au sustras bunuri din imobile nelocuite

Tot ieri, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat și au reținut trei barbați, de 33, 20 și 19 ani, toți din orașul Babadag, județul Tulcea.
Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 17 și 18 mai a.c., cei trei ar fi sustras bunuri din imobile nelocuite de pe raza comunei Brăduleț.
„Prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanelor vătămate.
După administrarea probatoriului, cei trei au fost reținuti pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, precizează IPJ Argeș.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90