New Profesional Consult 930 x 122

infracţiuni

Pedepse dure: nimeni nu mai scapă!

Pedepse dure: nimeni nu mai scapă!

Citiți și: Ce au făcut acești oameni în cimitir este de necrezut!

Mai mulţi parlamentari PNL au depus la Parlament un proiect de lege care prevede introducerea în sfera infracţiunilor grave a unor fapte.

Este vorba despre: ameninţare, şantaj, proxenetism, exploatarea cerşetoriei, camătă. Dar și trafic de droguri.

Citiți și: Pedepse uriașe pentru traficul de droguri

Totodată, se propune şi majorarea limitelor de pedeapsă în aceste cazuri, conform G4Media.

Proiectul stabileşte şi majorarea cu jumătate a limitelor speciale de pedepse în cazul persoanelor care îndeplinesc o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii publice şi facilitează, prin orice mijloace, traficul şi consumul de droguri.

Pedepse dure: nimeni nu mai scapă!

Proiectul prevede şi modificarea Legii privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri cu reducerea termenului de actualizare a substanţelor aflate sub control naţional – drogurile şi precursorii – de la 6 luni, la maximum 3 luni de la înaintarea propunerii de modificare de către ministrul Sănătăţii sau ministrul Afacerilor Interne.

De asemenea, se propune majorarea limitelor de pedeapsă la 5 şi 15 ani pentru infracţiunile legate de drogurile de risc.

Și, respectiv, la 10 şi 20 de ani pentru infracţiunile legate de droguri de mare risc.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Viorel Gancea ARN Arges spune:

    Alta poza mai groaznica de prezentare, n-ati gasit? Daca nu stiam sa citrsc, sau n-aveam rabdare sa parcurg stirea, asociam materialul cu un eveniment apocaliptic.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3