NOR CURIER 930X122

infracţiuni

TRAFIC_DE_COPII

ÎNGRIJORĂTOR: 5 COPII DIN MERIȘANI, HOȚI LA DRUMUL MARE

După cum am atenționat în repetate rânduri, numărul infracțiunilor comise de minori a crescut alarmant în județul Argeș. Două noi cazuri de acest fel au fost instrumentate recent de polițiști.

Citiți și: Poliția face lumină în cazul scandalului din stația de autobuz

Un prim caz a vizat un copil în vârstă de 13 ani din comuna Merișani. Minorul a furat ziua în amiaza mare un telefon mobil și peste 3.000 de lei dintr-un autoturism parcat la hanul din Merișani. Autoturismul nu era asigurat cu sistem de alarmă. Păgubitul, un bucureștean, a apelat numărul de urgență 112. Polițiștii din Bascov au aflat repede cine este autorul, în cauză fiind întocmit dosar penal. Telefonul mobil și banii au fost recuperați și înapoiați bucureșteanului.

Un al doilea caz, instrumentat de Secția 1 de Poliție din Pitești, a vizat minori tot din Merișani. Patru copii, dintre care trei în vârstă de 14 ani și unul de 15 ani, au furat două telefoane mobile, în valoare totală de 2.500 de lei. Telefoanele au fost recuperate și predate victimelor. Părinții minorilor au primit fiecare o amendă de 100 de lei.

Citiți și: Pod nou în Argeș!

Despre alte cazuri cu minori implicați în infracțiuni puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/minori-spargatori-de-locuinte-si-de-magazine-pitesti-prinsi-de-politie/ și http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/iti-faci-cruce-7-minori-au-spart-o-masina-popa-sapca/.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3