930×122 CAPRA 5

amenda

Argeș. Amendați drastic pentru 1,5 metri cubi de lemne

Argeș. Amendați drastic pentru 1,5 metri cubi de lemne

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au acționat pe raza de competență, în cadrul acțiunilor curente.

S-a intervenit pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Dar și pentru verificarea respectării normelor legale privind transportul de material lemnos.

În urma activităților desfășurare, au fost depistați 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 52 de ani. Aceștia transportau material lemnos pe drumurile publice, cu atelaje hipo (căruțe).

Potrivit Poliției Argeș, nu aveau documente care să ateste proveniența legală sau documente de însoțire a transportului de material lemnos.

Argeș. Amendați drastic pentru 1,5 metri cubi de lemne

„Cu sprijinul unor specialiști silvici, s-a stabilit că în mijloacele de transport se afla cantitatea totală 1,5 metri cubi de lemn.

Ca urmare a abaterilor constatate, cei în cauză au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 3.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravențiile silvice.

Au fost aplicate și măsuri complementare de confiscare a materialului lemnos, care a fost predat reprezentanților Ocolului Silvic Câmpulung”.

Eco moto 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Mariana spune:

    pe cei care fura cu autocamioane nu- i prind ,se fac că nu – i vad.

  • Proteasa ion spune:

    Rușine să le fie celor ce au luat decizia de al amenda. 1,5 este o picătură intrun ocean. In Romania se fura pe Secundă Sute de mi de metri cubi. . Asta o fi și un amarat care are copii și a luat de nevoie această ” imensă „cantitate. Repet. RUSINE

  • Popescu Aneta spune:

    Mai nenorociți că pe vremea lui Ceaușescu.Aveau și surcele ,și dacă aveau alte utilaje nu vedeau .!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90