930×122 CAPRA 5

bardu

Exclusiv VIDEO. Imagini din timpul spargerii. Au furat tot: țigări și băuturi de lux

Banda de hoți care a dat o spargere de zile mari în comuna Bradu în luna ianuarie a acestui an a fost identificată și reținută de polițiști.

Citiți și: Argeș. Amendați drastic pentru 1,5 metri cubi de lemne

Hoții au fost prinși de către oamenii legii în flagrant delict. Aceștia au fost blocați în trafic și imobilizați, la scurt timp după comiterea altor furturi.

Cei patru bărbați care fac parte din gruparea infracțională sunt din județul Ilfov și au vârste cuprinse între 25 și 40 de ani. Subiectul pe larg, AICI – Spargere după spargere! Tineri hoți blocați în trafic și reținuți de polițiști

Citiți și: Hoții provoacă spaimă lângă Pitești. S-au spart case!

CONTEXT

Reamintim că, în noaptea de 18 spre 19 ianuarie a.c., acești indivizi au furat un autoturism, marca Mercedes, dintr-un service auto de pe raza comunei Bradu, iar apoi au spart două magazine, tot din comună. De aici au furat mai multe produse, băuturi și multe pachete cu țigări.

ePitești vă prezintă în exclusivitate imaginile video cu spargerea magazinului.

 

După cum se poate observa din imagini, cei patru indivizi nu purtau cagule. Aceștia aveau un sac pe care l-au folosit ulterior pentru a căra ce furau.

Modul de operare era simplu

Doi bărbați au pătruns în interiorul magazinului, unul stătea de pază, iar celălalt căra produsele furate la mașină.

Cei doi hoți, aflați în interior, au cotrobăit prin magazin, la casa de marcat, cel mai probabil după bani, iar apoi au furat un întreg raft plin cu ţigări.

Aceștia au smuls raftul cu totul de pe perete.

La scurt timp, în urma articolului publicat pe ePitești.ro, un alt cetățean din localitate s-a sesizat și ne-a contactat la redacție pentru a ne povesti cum hoții l-ar fi ”vizitat” și pe el.

Indivizii au reușit să sară gardul în curtea sa, dar la un moment dat, câinele familiei a apărut, iar aceștia s-au speriat și au renunțat să mai dea lovitura. Subiectul pe larg, AICI – Video – Hoții au vrut să intre în curte, dar au fost speriați de câine!

La câteva zile distanță, au mai dat o spargere la un service auto din Buzău.

De aici, indivizii au furat mai multe scule, o mașină și niște numere de înmatriculare de la un autoturism din Dolj.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

3 comentarii

  • neant spune:

    Doar dupa ce ai fost furat chiar in fata sediului de politie, si nenorocitii de incompetenti au ridicat din umeri, poti sa iti dai seama de care ester rolul adevarat al acestei mici mafi de analfabetii, si anume acela de a pazi o alta mafie un pic mai mare care pazeste o mafie si mai mare si tot asa. Clasa politica o papusa Matryoshka aparata de niste imbecili platiti din bani publici de catre niste imbecili si mai mari.

  • neant esti pamânt de flori spune:

    „mafi de anakfabetii”… esti bine si tu pe gramatica nu te mint…

  • neant esti pamânt de flori spune:

    „mafi de analfabetii”… esti bine si tu pe gramatica nu te mint…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3