930×122 POSADA 5

mașină furată

Video – Hoții au vrut să intre în curte, dar au fost speriați de câine!

UPDATE, ORA 12.17:

În urma articolului publicat pe ePitești.ro, în această dimineață, în legătură cu jaful de Bradu, un alt cetățean din localitate s-a sesizat și ne-a contactat pe numărul de WhatsApp al redacției – 0774 587 441 pe tema acestui subiect.

Citiți și: Argeş: Maşină de colecţie, găsită scrum la sute de km de service-ul de unde a fost furată

Bărbatul susține că hoții l-ar fi ”vizitat” și pe el. Aceștia au reușit să sară gardul în curtea sa, dar la un moment dat, câinele familiei a apărut, iar făptașii s-au speriat și au renunțat să mai dea lovitura.

 

Citiți și: MAŞINĂ FURATĂ DE UN ŞOFER BEŢIV

Întâmplarea a avut loc lângă parcul fostei unități militare de la Geamăna, după spusele bărbatului.

De asemenea, omul mai susține faptul că indivizii în cauză ar fi vizitat mai multe case înainte de a fura mașina și a jefui magazinele.

Acesta ne-a pus la dispoziție și imagini video cu întreaga scenă, surprinse de camerele de supraveghere.

UPDATE, ORA 11:56, IPJ ARGEȘ TRANSMITE: 

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la furtul unui autoturism, care ulterior ar fi fost folosit pentru deplasarea la alte două furturi, pe raza localității Bradu, Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

În dimineața zilei de 19 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că în cursul nopții de 18 spre 19 ianuarie a.c., persoane necunoscute ar fi sustras un autoturism care se afla parcat în incinta unui service auto, de pe raza comunei Bradu.

Din cercetări, s-a stabilit că autorii ar fi montat plăcuțe cu numere provizorii pe autoturismul în cauză, care nu este înmatriculat, ce se afla în curtea unei unități de service auto de pe raza localității amintite. Ulterior autorii s-ar fi deplasat pe raza aceleiași localități, în apropiere de prima locație, pătrunzând prin efracție în două societăți comerciale, de unde și-ar fi însușit pachete cu țigări.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, și conducere a unui autovehicul neînmatriculat, conform art. 229 și 334 din Codul Penal.

În cauză există un cerc de suspecți, cercetările desfășurându-se sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru identificarea autorilor, tragerea acestora la răspundere penală și recuperarea bunurilor sustrase.”

ȘTIREA INIȚIALĂ, ORA 10:31 – Argeș: Jaf ca în filme! Au furat un Mercedes și după au spart 2 magazine

Jaf ca în filme! Au furat o mașina și după aceea au spart 2 magazine. Scene desprinse parcă dintr-un film.

Hoții ar fi dat lovitura în noaptea de marți (18 ianuarie 2022) spre miercuri,  în comuna argeșeană Bradu, de unde ar fi furat o mașină dintr-un service auto, iar apoi ar fi spart alte două magazine.

Proprietarul mașinii, care locuiește în Pitești, disperat de situația creată, ne-a scris pe numărul de WhatsApp al redacției – 0774 587 441 și ne-a povestit cele întâmplate.

Acesta ne-a mărturisit faptul că până să ajungă să-i fie furată mașina dintr-un service al unui cunoscut, hoții ar mai fi încercat să spargă un alt service din localitate.

După ce lovitura ar fi fost dată, făptașii nu s-au oprit aici. Cu mașina furată (FOTO) ar fi spart alte două magazine alimentare de pe raza aceleiași comune.

Spargerea în magazine ar fi fost dată între orele 00 – 03:30, susține proprietarul autoturismului, care are și dovezi în acest sens.

Când a realizat că mașina a fost furată, bărbatul a mers la sediul poliției din Pitești, unde a făcut plângere.

Piteșteanul este disperat să-și găsească mașina. Dacă cineva a văzut autoturismul Mercedes este rugat să sune la 112. Mașina este cel mai probabil abandonată intenționat.

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redacti[email protected] și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

New Profesional Consult 570×90