EcoMoto 930×122

mașină furată

Argeș: Trei tineri, la plimbare cu mașina furată din curtea unei rude

Argeș: Trei tineri, la plimbare cu mașina furată din curtea unei rude. Șoferul nu avea permis.

Citiți și: Cum a rămas un șofer fără mașina de 16.000 de euro

În seara zilei de 22 octombrie a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni au depistat, în trafic, un tânăr de 20 de ani, din comuna Crângurile, județul Dâmbovița, care conducea un autoturism pe raza localității Rătești, fără a poseda permis de conducere.

„În urma verificărilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că autoturismul era sustras din curtea unei rude, din localitatea Crângurile, unde fusese lăsat dezasigurat și cu cheile în contact.
În cauză, a fost întocmit dosar penal conform art. 230 și 335 din Codul Penal, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta s-a petrecut.

Citiți și: Video – Hoții au vrut să intre în curte, dar au fost speriați de câine!

De asemenea, atât conducătorul auto, cât și cei doi pasageri, tineri de 21, respectiv 16 ani, toți din Crângurile, județul Dâmbovița, au fost sancționați contravențional, cu amenzi în valoare de 500 de lei, conform Legii 55/2020, întrucât au încălcat restricțiile de deplasare între orele 20.00 – 05.00, pe raza comunei Rătești, unde incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 7,5 la 1000 de locuitori”, precizează IPJ Argeș.

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3