New Profesional Consult 930 x 122

cartierul tudor vladimirescu

MAȘINĂ FURATĂ DIN TUDOR VLADIMIRESCU, INCENDIATĂ ȘI ABANDONATĂ

În noaptea de vineri spre sâmbătă, 12/13 iulie 2019, un autoturism Dacia Nova a fost furat din parcarea unui bloc din cartierul piteștean Tudor Vladimirescu. Proprietara mașinii a făcut plângere la Poliție, care a dat autoturismul în urmărire.

Citiți și: Argeș. Șofer de 25 de ani, prins drogat și cu „iarbă” în mașină

Mașina a fost găsită de un cioban, care a alertat autoritățile. Era incendiată și abandonată într-un canal de pe strada Sticlelor din orașul Ștefănești, stradă care face legătura între Ștefănești și Pitești.

Pentru că autorul sau autorii nu au fost identificați, fiica proprietarei păgubite ne-a scris pe adresa redacției: „Vineri noaptea a fost furată mașina mamei mele. Era doar o Nova, dar își făcea treaba cu ea. A fost făcută plângere la Poliție, iar Poliția a dat mașina în urmărire. Între timp, un domn care era cu oile pe câmp a văzut mașina și a sunat la Poliție, așa au găsit-o într-o oră.

Citiți și: Un șofer acuză: Polițista s-a uitat o oră în Codul Rutier ca să mă amendeze

Nu a fost găsit vinovatul. De la Poliție au spus că și în cazul în care mașina va fi fost filmată de vreo cameră video de supraveghere stradală, nu se va vedea cine o conduce, fiind noapte. De asemenea, din câte am înțeles, există o astfel de cameră în parcarea blocului de unde a fost furată, dar nu este funcțională.

Mama mea a făcut plângerea. Am înțeles că mâine vor încheia polițiștii constatarea, pentru că la momentul plângerii se grăbeau să plece la un accident rutier mortal. Însă îi vor da doar dovada că a fost furată și arsă, ca să o poată radia”.

Cine poate oferi informații referitoare la acest caz este rugat să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Dacă aveți și dumneavoastră informații sau imagini care pot deveni o știre, ne puteți trimite un mesaj pe pagina de Facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail [email protected] sau pe WhatsApp, la numărul 0733.797.066.

[555x222px]CirculEspinol_epitesti

Comentarii

570 pe 90 Costache