NOR CURIER 930X122

mașină furată

MAŞINĂ FURATĂ DE UN ŞOFER BEŢIV

În noaptea de 27 spre 28 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au depistat în trafic un autoturism care figura în baza de date ca fiind furat.

Citiți și: Cum a rămas un șofer fără mașina de 16.000 de euro

La volan se afla Robert Costin M., de 30 de ani, din Vulturești, care conducea respectivul autoturism. Şoferul nu avea permis şi, mai mult, se afla puternic sub influenţa alcoolului, etilotestul indicând o valoare peste limita de 0,4 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului, iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Citiți și: Video – Hoții au vrut să intre în curte, dar au fost speriați de câine!

Cât despre maşina cu pricina, am aflat că fusese furată de pe raza localității Dedulești.

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90