NOR CURIER 930X122

fără permis

Argeș: Bărbat fără permis, prins de polițiști la volanul unei mașini furate

În seara zilei de 13 decembrie, un bărbat de 39 de ani, din Mărăcineni, a fost prins de polițiștii rutieri, pe DN73, la volanul unei mașini furate.

Citiți și: Cum a rămas un șofer fără mașina de 16.000 de euro

Ba mai mult, individul în cauză nu poseda nici măcar permis de conducere.

Autovehiculul, lăsat nesupravegheat, fusese furat pe timpul prânzului, din apropierea unei societăți comerciale din municipiul Pitești.

Citiți și: Triplă inconștiență. I-a lovit mașina parcată în fața porții

Polițiștii piteșteni au fost sesizați, în jurul orei 12:00, de către un bărbat de 59 de ani, din Bascov, cu privire la faptul că în timp ce se afla în incinta unei societăți comerciale din Pitești, ar fi lăsat autoturismul cu care s-a deplasat, neasigurat, în apropierea magazinului, iar când a revenit, a constatat că autoturismul ar fi fost sustras.

Imediat, autovehiculul în cauză a fost transmis în atenție pentru toate structurile din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, ulterior fiind depistat în trafic de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni, pe DN 73, în zona Clucereasa.

La momentul depistării, autoturismul în cauză, care prezenta avarii, era condus de un bărbat de 39 de ani, din Mărăcineni, din verificări stabilindu-se că cel în cauză nu deține permis de conducere.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și conducere fără drept.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost comisă, și luarea măsurilor legale care se impun.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, transmite IPJ Argeș într-un comunicat de presă.

Foto principal: descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Maria spune:

    Pagubitul este de vina!!
    Lasă mașină deschisă cu cheile in ea inconstienti

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90