NOR CURIER 930X122

mașină furată

    Cum a rămas un șofer fără mașina de 16.000 de euro

    Cum a rămas un șofer fără mașina de 16.000 de euro

    Citiți și: Pitești. Ce s-a întâmplat cu hoțul care a furat o mașină lăsată pornită lângă Profi

    Un șofer a rămas fără mașina de 16.000 de euro după un control al polițiștilor.

    Întâmplarea a avut loc în județul Arad.

    Citiți și: Argeș: Bărbat fără permis, prins de polițiști la volanul unei mașini furate

    Un cetățean român s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui autoturism în valoare de aproximativ 16.000 de euro. În urma verificărilor, polițiștii de frontieră de la Nădlac II au descoperit că mașina era furată, notează Știrileprotv.ro.

    „La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, s-a prezentat un bărbat, cetăţean român, care se afla la volanul unui autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Elveţia.

    Poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare. Alerta era emisă de autorităţile din Elveţia la data de 03.01.2024”, a transmis, vineri, Poliţia de Frontieră Arad.

    Autovehiculul, în valoare estimată de 16.000 de euro, a fost indisponibilizat, iar în continuare se fac cercetări pentru tăinuire.

    Sursă foto: ȘtirileProtv.ro

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3