930×122 CUMPANA 5

catalizatoare

Argeș. Tineri hoți de catalizatoare auto, reținuți de Poliție!

Argeș. Tineri hoți de catalizatoare auto, reținuți de Poliție!

Citiți și: Spargere la sediul Poliției. Hoții au plecat cu 20.000 de lei

În ziua de 17 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tentativă de furt calificat, și au reținut trei tineri, de 24 de ani, respectiv 20 de ani, din Negrași și de 18 ani, din Pitești.

Din cercetări, s-a stabilit că, în noaptea de 16 spre 17 martie a.c., în jurul orei 02:30, cei trei ar fi sustras, prin tăiere, catalizatorul unui autoturism parcat pe o stradă din municipiul Pitești, și ar fi încercat să sustragă catalizatorul unui alt autoturism, moment în care au fost surprinși de un echipaj de poliție din cadrul Secției 4 Pitești, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Citiți și: Hoţi de catalizatoare, prinşi de poliţiştii argeşeni

În momentul în care au fost surprinși, cei trei au părăsit locul săvârșirii faptei, cu un autoturism, aceștia fiind identificați, ulterior, cu ajutorul polițiștilor Biroului Rutier Pitești și conduși la sediul Secției 4 Poliție Pitești, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, în ziua de 17 martie a.c., cei trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentați  Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • DDD spune:

    In sfarsit.Bravo politistilor! Boschetarii astia fura catalizatoare din vara lui 2022. Sa ii dea exemplu si sa ii inchida minim 10 ani!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SMART KIDS 570×90