930 x122 grota rece

autostrada bucuresti-pitesti

HOȚIE LA DRUMUL MARE

Hoție la drumul mare. Doi bărbați, unul de 45 de ani din comuna argeșeană Călinești, iar celălalt de 42 de ani din comuna dâmbovițeană Crângurile, au fost reținuți pentru furt calificat.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş au stabilit că bărbații ar fi furat în noaptea de 19 spre 20 septembrie 2019 doi acumulatori montaţi pe un autocamion staţionat într-o parcare adiacentă autostrăzii A1 București – Pitești. Acumulatorii, în valoare de aproximativ 2.000 de lei, au fost recuperați.

De asemenea, în noiembrie 2017, aceiași indivizi ar fi furat în jur de 200 de litri de carburant din rezervorul unui autocamion staţionat în aceeaşi parcare.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

După administrarea probatoriului, cei doi au fost reţinuţi de Poliție pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Fiecare dintre cei doi riscă o condamnare de la 1 la 5 ani de închisoare.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90