Donaris 930 x 122

comuna băiculești

HOȚII DE ENERGIE ELECTRICĂ DIN BĂICULEȘTI, “CURENTAȚI” DE JUDECĂTORI

O femeie de etnie romă în vârstă de 51 de ani din comuna Băiculești a fost condamnată la închisoare pentru furt de curent electric.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

A primit o sentință de 1 an și 4 luni de închisoare pentru „folosirea unor instalații clandestine pentru racordarea directă la rețeaua electrică sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare”, ne informează Biroul de presă al Poliției Argeș.

Polițiști din Băiculești și Curtea de Argeș au pus în executare mandatul de arestare emis pe numele condamnatei de Judecătoria Curtea de Argeș, femeia fiind condusă la penitenciar.

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

Băiculeștiul se numără printre localitățile din Argeș în care în mod periodic Distribuție Energie Oltenia și Jandarmeria desfășoară controale pentru prinderea hoților de curent electric. Hoții prinși se aleg cu dosare penale și sunt trimiși în judecată. Instalațiile ilegale improvizate sunt dezafectate de către lucrătorii de la Distribuţie Energie Oltenia.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90