Donaris 930 x 122

comuna băiculești

HOȚII DE ENERGIE ELECTRICĂ DIN BĂICULEȘTI, “CURENTAȚI” DE JUDECĂTORI

O femeie de etnie romă în vârstă de 51 de ani din comuna Băiculești a fost condamnată la închisoare pentru furt de curent electric.

Citiți și: Rablele Poliţiei, casate la marginea Piteștiului. Oamenilor le „sclipesc” ochii după girofaruri

A primit o sentință de 1 an și 4 luni de închisoare pentru „folosirea unor instalații clandestine pentru racordarea directă la rețeaua electrică sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare”, ne informează Biroul de presă al Poliției Argeș.

Polițiști din Băiculești și Curtea de Argeș au pus în executare mandatul de arestare emis pe numele condamnatei de Judecătoria Curtea de Argeș, femeia fiind condusă la penitenciar.

Citiți și: Argeșeancă trimisă în judecată după ce a furat de la un vânzător

Băiculeștiul se numără printre localitățile din Argeș în care în mod periodic Distribuție Energie Oltenia și Jandarmeria desfășoară controale pentru prinderea hoților de curent electric. Hoții prinși se aleg cu dosare penale și sunt trimiși în judecată. Instalațiile ilegale improvizate sunt dezafectate de către lucrătorii de la Distribuţie Energie Oltenia.

[555x222px]BlackFriday_ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441