NOR CURIER 930X122

isu argeș

Iarna face ravagii în Argeș! Copaci, stâlpi și cabluri electrice căzute!

În contextul avertizărilor meteorologice de cod galben și cod portocaliu de ploi, ninsori viscol și intensificări ale vântului, reprezentanți ai instituțiilor cu rol în gestionarea situațiilor de urgență lucrează împreună în cadrul Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției al județului Argeș pentru gestionarea incidentelor semnalate în teritoriu.

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

Astfel, pe parcursul nopții, pompierii argeșeni, autoritățile locale, echipaje de la drumuri și echipaje ale distribuitorilor de energie electrică au intervenit pentru îndepărtarea copacilor, crengilor, stâlpilor și a cablurilor de energie electrică căzute pe căile de circulație.

 

Citiți și: Argeș: Tineri grav răniți! O șoferiță, impact puternic cu o autospecială

Echipajele ISU Argeș au gestionat până acum 16 misiuni pentru îndepărtarea copacilor și crengilor căzute pe drumuri și într-o situație pe o linie de cale ferată, dar și pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere ale incendiilor în cazul cablurilor căzute la pământ.

 

ISU Argeș transmite: 

„În cadrul intervențiilor au fost identificate și vehicule avariate ușor, dar fără victime.

Zonele în care am intervenit sunt: Pitești, Babana, Moșoaia, Budeasa, Mihăești, Mioveni și Curtea de Argeș.

În continuare echipajele lucrează la îndepărtarea efectelor negative și recomandăm cetățenilor să urmărească prognozele meteorologice și avertizările, să se informeze de condițiile de circulație pe drumurile pe care urmează să meargă, să nu plece cu autovehiculul neechipat corespunzător condițiilor meteo și să nu atingă cablurile căzute la pământ.

În cazul unei situații de urgență, să apeleze numărul unic de urgență 112.”

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90