930×122 CAPRA 5

jandarmeria

ILEGAL ÎN CENTRUL PITEȘTIULUI. MARFĂ CONFISCATĂ

Ilegal în centrul Piteștiului. Marfă confiscată. În urmă cu puțin timp, Biroul de presă al Jandarmeriei argeșene ne-a informat că jandarmii au prins doi piteșteni, un bărbat și o femeie, care dețineau ilegal mai multe pachete cu articole pirotehnice (petarde și artificii).

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Marfa, care urma să fie vândută, era ascunsă într-un autoturism parcat în zona centrală a municipiului Pitești, potrivit sursei citate.

Articolele pirotehnice au fost confiscate, iar dosarul întocmit de jandarmi – înaintat Poliției Argeș – Serviciul Arme, explozivi și substanțe periculoase.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

”Vă reamintim că legea interzice orice operațiune cu materiale pirotehnice efectuată de către persoane fizice neautorizate și atenționează asupra pericolului la care se expun cei care cumpără și folosesc aceste obiecte periculoase, dar și asupra pericolului la care îi expun pe cei din jur. Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare”, precizează Jandarmeria argeșeană.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3