930×122 CAPRA 5

Drum Expres Craiova – Pitești

Imagini video spectaculoase! Drumul Expres Craiova-Pitești, aproape gata!

Imagini video spectaculoase! Drumul Expres Craiova-Pitești, aproape gata!

Citiți și: Video/Surpriza de pe cel mai așteptat drum expres! Toate informațiile oficiale

Directorul Regional al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova a anunțat că stadiul lucrărilor la Tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova-Pitești a depășit 80%.

Pe pagina oficială de Facebook DRDP Craiova au fost postate imagini spectaculoase a Tronsonului 3 din DEx12, Craiova-Pitești.

Citiți și: Argeș. Sens giratoriu gigant pentru Drumul Expres Pitesti-Craiova

Iată mesajul acestuia:

,,Stadiul fizic al lucrărilor la Drumul Expres Craiova-Pitești a depășit 80%, fapt ce ne dă încredere că vom circula la sfârșitul acestui an și pe acest tronson de drum de mare viteză, singurul fapt ce poate întârzia finalizarea este o schimbare a vremii, în sensul să avem o perioadă lungă de precipitații.

La acest moment pe șantier sunt peste 500 de muncitori mobilizați și peste 150 de utilaje.

 

Imagini video spectaculoase! Drumul Expres Craiova-Pitești, aproape gata!

Se lucrează la structuri, care au un stadiu foarte avansat, la scurgerea și evacuarea apelor, se montează parapete, se așterne asfalt se montează inclusiv indicatoarele rutiere.

Citește și: Amendă uriașă pentru cei ce fac asta!

Se va circula pe tot tronsonul, de la Valea Mare până la Colonești, CNAIR a identificat soluția privind descărcarea și deja se lucrează pentru implementarea ei.”, informează Călin Cosmin, Directorul Regional al DRDP Craiova după inspecția realizată în șantier.

Sursă info și imagini: Facebook/DRDP Craiova

Foto: hotnews.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3