NOR CURIER 930X122

cel mai bun pădurar

ÎN ARGEȘ A FOST ALES CEL MAI BUN PĂDURAR AL ANULUI

În Argeș a fost ales cel mai bun pădurar al anului. În perioada 8-10 octombrie, la Vidraru a avut loc faza naţională a concursului profesional „Cel mai bun pădurar” – ediţia 2019.

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

La concurs au participat 48 de pădurari din întreaga țară (câștigătorii etapelor județene organizate de direcțiile silvice din subordinea Romsilva) și reprezentanți ai Agenției ”Moldsilva” din Republica Moldova.

În urma concursului, care a avut mai multe probe, a fost desemnat cel mai bun pădurar al anului: reprezentantul Direcției Silvice Prahova, pădurarul Nicolae Ilie.

Citiți și: Argeș. Creșa care se învârte după soare angajează

Pe locul II s-a clasat reprezentantul Direcției Silvice Harghita, pădurarul Ilie Stan, iar pe locul III, pădurarul Cătălin Laurențiu Chirilă, de la Direcția Silvică Galați.

„Câştigătorii primelor trei locuri au primit diplome de mulțumire din partea conducerii executive a Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva și a conducerii Federației Sindicatelor din Silvicultură SILVA şi premii în obiecte oferite de sponsorii tradiţionali ai concursului”, transmite Regia Națională a Pădurilor – Romsilva.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90