EcoMoto 930×122

accidente

ÎN ARGEȘ PLOUĂ CU ACCIDENTE!

Ploaia torențială care a căzut astăzi în mai multe zone din Argeş, pe alocuri însoţită de grindină, le-a dat mari bătăi de cap şoferilor.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Aşa cum se întâmplă mai mereu când plouă, numărul accidentelor a crescut considerabil în intervalul de timp în care s-au semnalat precipitaţii. Pe mai multe artere rutiere din Argeş s-au produs accidente pe fondul vremii nefavorabile şi al neadaptării vitezei la condiţiile meteorologice.

De pildă, un accident a avut loc la urcarea în cartierul Craiovei din Piteşti, iar un altul s-a produs în zona benzinăriei Lukoil din comuna Mărăcineni. Un alt accident a avut loc pe pasarela către Piteşti dinspre autostrada Bucureşti – Piteşti. Poliţia le recomandă şoferilor să manifeste prudenţă în trafic şi să adapteze viteza la condiţiile de vreme şi de carosabil. (Foto: Facebook Info Trafic Piteşti)

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3