New Profesional Consult 930 x 122

ajutor

În decembrie, acești vârstnici primesc bani în plus, pe lângă pensie!

În decembrie, acești vârstnici primesc bani în plus, pe lângă pensie!

Citiți și: Ajutor de la stat! Se dau până la 10.000 de lei!

O anumită categorie de pensionari va primi bani în plus în luna decembrie.

Este vorba de sumele acordate de Guvernul României, pentru alimente și mese calde, prin programul „Sprijin pentru România”.

Citiți și: Adio! Acest tip de pensie DISPARE!

Suma de 250 de lei va fi încărcată pe cardurile de alimente şi acordată persoanelor cu venituri mici, anunță antena3cnn.ro.

Cine primește acest sprijin

-pensionarii sistemului public de pensii, pensionarii aflați în evidența caselor de pensii sectoriale și beneficiarii de drepturi acordate în baza legilor cu caracter special, plătite de casele teritoriale de pensii/casele de pensii sectoriale. Ale căror venituri lunare realizate sunt mai mici sau egale cu 1.500 lei, pentru tranșele din anul 2022. Respectiv mai mici sau egale cu 1.700 lei pentru tranșele din anul 2023.

-persoanele – copii și adulți – încadrate în grad de handicap grav, accentuat sau mediu, ale căror venituri lunare proprii realizate sunt mai mici sau egale cu 1.500 lei pentru tranșele din anul 2022. Respectiv mai mici sau egale cu 1.700 lei pentru tranșele din anul 2023.

În decembrie, acești vârstnici primesc bani în plus, pe lângă pensie!

-familiile cu cel puțin 2 copii în întreținere ale căror venituri lunare realizate pe membru de familie sunt mai mici sau egale cu 600 lei pentru tranșele din anul 2022. Respectiv mai mici sau egale cu 675 lei pentru tranșele din anul 2023.

-familiile monoparentale ale căror venituri lunare realizate pe membru de familie sunt mai mici sau egale cu 600 lei pentru tranșele din anul 2022. Respectiv mai mici sau egale cu 675 lei pentru tranșele din anul 2023.

-familiile și persoanele singure care au stabilit dreptul la ajutorul social.

-persoanele fără adăpost, așa cum acestea sunt reglementate potrivit prevederilor legale în vigoare.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3