EcoMoto 930×122

smartykids

În tabăra SmartyKids Pitești zilele de vară rămân de neuitat!

În tabăra SmartyKids Pitești zilele de vară rămân de neuitat!

Citiți și: Încredere și performanță! Transformă educația copilului tău

A venit vacanța de vară și, ca părinte, cauți soluții pentru ca cel mic să-și dezvolte creativitatea și abilitățile chiar și în afara școlii, dar să se și distreze învățând lucruri noi.

Una dintre cele mai bune soluții sunt taberele de vară pentru copii unde, departe de familie, copiii au șansa de a se descoperi în interacțiunea cu alți copii și adulți ce nu fac parte din mediul lor cunoscut și confortabil.

Citiți și: SmartyKids: O aventură captivantă spre succes!

Taberele de vară ajută copii să-și câștige independența, aduc un plus de încredere în sine, dezvoltă abilități sociale, îi conectează cu natura prin activitățile fizice la care aceștia participă și sunt expuși la diversitate.

Pe lângă noile plusuri pe care le va dobândi copilul, acesta va rămâne și cu amintiri prețioase.

Tabăra SmartyKids este cea mai ideală alegere când vine vorba despre tabăra de vară.

Copii vor lega prietenii și vor crea o mulțime de amintiri în urma atelierelor de comunicare, ateliere artistice și numeroase vizite de relaxare.

Tabăra SmartyKids vine cu o ofertă de nerefuzat:

În tabăra SmartyKids Pitești zilele de vară rămân de neuitat

,,Taberele de vară sunt o oportunitate pentru fiecare copil pentru a-și dezvolta anumite abilități, dar și pentru a se distra, socializa și pentru a lega noi prietenii.

În cadrul acestor tabere organizate, copiii vor beneficia de o vacanță de vară în care vor vizita locuri pentru relaxare și pentru a realiza activități specifice vârstei.

În cadrul acestei tabere copilașii noștri au parte de numeroase ateliere precum:

– atelier de creație artizanală, pictură pe lingură de lemn. Copilașii învață să își confecționeze propriul suvenir din vacanță;

– atelier de comunicare cu tematica “Bucuria de a te accepta așa cum ești”;

– atelier I started the English lesson;

– atelier pentru ritmuri de dans tradiționale;

– atelier pentru talentele copilașilor;

Acestea fiind doar câteva dintre activitățile desfășurate în cadrul unei zile din tabăra noastră.

Fotografiile atașate pot descrie cel mai bine entuziasmul, bucuria și sentimentul acestei perioade magice a copilăriei!”

Alege Tabăra SmartyKids, un loc ideal cu activități diversificate, specifice vârstei copilului tău!

Pentru mai multe detalii, poți vizita pagina de Facebook SmartyKids, AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Eleonora spune:

    Păcat că nu toți copiii au acest privilegiu, unii trebuie să strângă bani pentru fondul clasei și pentru cadrele didactice de ziua dumnealor, de 1 și 8 Martie, de Paște, de Crăciun, etc., pentru că, evident,cardurile nu se alimentează singure! Dar au grijă părinții pupincuriști să fie alimentate! Vai soarele lor de needucați!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3